Hetechtebuitenleven.nl

Tel. 0548 - 546114

Het Pieterpad en/of de Holterberg

Pieterpad en Vervoer: i.v.m. Covid-19 maatregelen is de brengservice nu niet mogelijk. 

Etappe 11 en 12 van het Pieterpad, van Hellendoorn naar Holten en/of van Holten naar Laren, grenst aan onze accommodatie.

Wij bieden de service om u te brengen op deze 11de of 12de etappe. Zou u bij uw reservering aan willen geven of u hiervan gebruik wilt maken. (kosten €15,00 per rit/per etappe) Ophalen is voor ons niet mogelijk. (brengenservice alleen in de ochtend)

Ook hebben wij voor u een aantal leen-fietsen waarvan u gratis gebruik kunt maken om eventueel een hapje te eten in het dorp of om bijvoorbeeld boodschappen te doen.

Wandelroutestip!  http://www.pieterpad.nl of https://overwandelengesproken.blogspot.nl/search/label/Holten

Een wist u datje: De route van ettape 11 gaat over het hoogste punt van de Holterberg (59,5 meter boven NAP).

 


Holterberg:

Dit natuurgebied omvat veel  heidevelden die worden afgewisseld door (naald)bossen en is een onderdeel van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Dit park van ongeveer 35 vierkante kilometer is vanuit verschillende richtingen te bezoeken. 

De Holterberg biedt vele fiets en wandel en routes, ook de mountainbikers kunnen er hun hart ophalen. Wij adviseren u graag met de verschillende routes.

Ook vindt u op de Holterberg de "Holten Canadian War Cemetery". Op de terrassen van dit stukje officieel Canadees grondgebied liggen ongeveer 1500 militaren begraven.

Wandelroutestip!: https://overwandelengesproken.blogspot.nl/search/label/Holten